Raynald Colom & Neus P. Cirera

Perquè és una vegada hissada la paraula que arribarà el vent
“Perquè és una vegada hissada la paraula que arribarà el vent” és una proposta músico-poètica de vol lliure, guiada pel so de la brillant trompeta de Raynald Colom juntament a la poesia de Neus P. Cirera. De l’encontre entre aquests creadors neix una exploració creativa, un mètode de temptativa i d’acció. Amb el frec a frec de les notes musicals i els versos el vespre fondeja potser una galàxia nova amb la voluntat de posar-la a l’abast del públic. Fruit d’aquesta espeleologia i d’aquesta recerca s’arriba a un centre que no sabem si existeix. Espectacle estrenat a Stagnum21

Raynald Colom és considerat un dels millors trompetistes del jazz europeu i internacional. Compositor i productor de l’escena jazzística resident a Barcelona i París. Acaba de publicar el disc “A million dreams” 2021 amb Wax Industry. Al llarg de la seva trajectòria ha tocat al costat de David Sanchez, Greg Osby, Mulgrew Miller, Eric Reed, Jesse Davis, Eric McPherson, Omer Avital, Dafnis Prieto, Carles Benavent, Horacio Fumero, Manu Chao, Fermín Muguruza, o Perico Sambeat, entre molts d’altres. Ha rebut el premi a millor trompetista els anys 2001, 2002, 2004 i 2005 de l’ Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya; el 2005 Premi Enderrock “Millor Disc de Jazz de l’any” amb “My 51 minutes”. Premi a Millor Àlbum de Jazz a Espanya del 2009 per “Evocacion” atorgat per la reconeguda revista “Cuadernos de Jazz” així com el prestigiós Premi Puig-Porret l’any 2010.

Neus P. Cirera és una poeta, escriptora i periodista nascuda a Moià. Ha publicat TAROT a Roure Edicions i ha celebrat recitals poètics amb músics de l’escena del jazz com Pau Sànchez, Fèlix Rossy, Pablo Ruiz.