Mondo lava

Mondo Lava Presenta L’espectacle Wet Dream d’Udi Grudi. Una oportunitat única per viatjar en el temps a l’Amèrica de Jimmy Carter a través de la somni musical. Vegeu els disturbis de la gasolina de l’escassetat mundial de petroli. Love Canal està en flames i és SUPER DIVERTIT! Somieu amb unes vacances a l’illa? Què tal Three Mile Island? Jonestown i aviat una crisi d’ostatges. La indústria tanca les persianes, els serveis socials es van retallar. Com diuen, els temps eren durs, però almenys en vam treure una bona música punk. Un anhel nostàlgic per rebobinar el temps i tornar als anys 50 quan els cotxes eren brillants, la benzina era barata, la música estava en harmonia i el món era senzill.
Twilight als EUA a través de la música de programa semi-improvisació.

Mondo Lava son James Ketchum i Leon Hu. Els dos van començar a tocar música junts el 2006 a San Francisco, Califòrnia. Leon està format en una varietat d’estils i ha actuat en grups de música clàssica de jazz i hindustani. James ha estudiat percussió amb el mestre baterista de Ghana Kwaku Daddy i ha actuat en conjunts de tambors africans, entre d’altres. Mondo Lava ha estat en gran part un projecte d’enregistrament musical experimental, on els dos han fusionat les seves diverses perspectives estilístiques en forma lliure. El seu enfocament musical està inspirat en el concepte de Brend de Henry Flynt; un esforç personal realitzat simplement per l’alegria i el plaer de fer.
Han publicat música en enregistraments KDVS, Hausu Mountain i Cudhigi Records. Més recentment han presentat una exposició d’art multimèdia amb el pintor de Glasglow, Ben Duax, i han col·laborat amb l’animadora Amy Lee Ketchum. Actualment, James té la seu a Pamplona, Espanya, mentre que Leon resideix a Califòrnia, EUA.