Antipànic

Antipànic es un projecte que va començar a gestar-se fa dos anys entre dues amigues: Balena que s’ha encarregat de transformar els seus escrits i poemes en veus per a les cançons i Pensament Salvatge, que s’ha encarregat de les bases electròniques. Juntes han estat experimentant com fer temes on, sense la existència de presets, tots els sons s’hagin generat de zero amb modulars i apart, ajudant-se dels codis de la nostra tant estimada com repudiada música Pop, superar el repte que aquest gènere presenta: narrar la mateixa història de sempre i que tot i així (idealment) et vingui de gust escoltar-la de nou. Actualment es troben treballant en la seva primera Demo i compten amb versions i temes originals que orbiten entre estils com ara el Coldwave o el Technopunk, melodies enganxifoses com a bandera, sons LO-FI crus i veus en diferents idiomes que ens descobreixen la mirada personal i món interior de les dues integrants.Wir Sind Antipànic!

Balena és el pseudònim que ha escollit Elena per als seus projectes creatius, aficionada a la pintura, actualment es dedica a la il·lustració i recentment ha tornat a descobrir la seva passió per la paraula escrita. Balena escriu per a desfogar-se, intentant produïr material amb el que complementar el dibuix que ha tingut la oportunitat d’exposar a diferents llocs. Desenvolupant idees gairebé com per art de màgia, es combina amb la proposta musical de Pensament Salvatge i fon conceptes aparentment incompatibles com la poesia i el soroll.

Pensament Salvatge és Èric, qui ha experimentat desde fa temps amb diferents mitjans electrònics per, a través d’aquesta espècie de procés d’alquimia que considera la música, materialitzar estats d’ànim i intensitats en cançons. Amb Bitemap (soundcloud.com/bitemap), projecte de GameBoy + tracker LSDJ va començar cautelosament a explorar melodies i ritmes per posteriorment acabar en un vertiginós maximalisme infolèptic. També existeix un calaix de sastre anomenat numèric (https://soundcloud.com/numericnumericnumeric), pseudònim sota el que publica temes i versions de tot tipus d’estils fent servir Ableton Live i tècniques de Warping per obtenir glitxos.Actualment i amb l’intenció d’explorar i tornar als orígens, Èric experimenta amb modulars i funcions com més bàsiques millor per a generar i sintetitzar sons desde zero, apropant-se així a la música electrònica des d’una perspectiva que viu com més íntima i atàvica.