Aline Part

Aline Part neix el 1984 a Pau, al sud de França. Nena somniadora hipersensible i terroritzada per l’escola, va començar a pintar per evadir-se…
Per atzars de la vida, va estudiar arts plàstiques a la Universitat de Tolosa. Després del primer any de màster, va decidir anar a Espanya on es va quedar 10 anys. Va viure a Sevilla: va ser un xoc estètic força fort per a ella i el seu art, tal com aquesta terra, es va tornar més contrastat. Allà es va enamorar i va tenir dos nens; poc després es va separar i és quan va decidir que dedicaria cada minut de la meva vida a l’art. Va patir bulímia barrejant el quotidià amb el treball: foto performance, vídeo art, art de carrer, instal·lacions… es va formar en tècniques ceràmiques i va començar amb l’art tèxtil i l’artivisme.
El 2018 va tornar al seu país a viure al camp amb els seus fills: va muntar el seu propi taller de ceràmica, creant amb diversos materials i transitant diverses disciplines. La feina no té una temàtica pròpia, diu que si fa art és per la llibertat que permet. Treballa des del més íntim, el més autobiogràfic anant cap al més global i polític. Li agrada estar present al carrer (Streetart), en una galeria o en una casa okupa.
Aline va exposar un diferents llocs com Anglaterra, Colòmbia, Tuníssia, França i Espanya… està visible en diferents mitjans tals com la cadena Art (francoalemanya), diaris o canals més regionals (canal sud a Andalusia o la République des Pyrénées a França, France 3 Aquitaine).

Presenta
« Mi cuerpo entregado por ustedes », instal·lació, ceràmica