Aina Nuñez

Aina Núñez és ballarina, coreògrafa, pedagoga i artista visual flamenca resident a Barcelona.
La seva inquietud l’ha portat a experimentar i profunditzar en diverses àrees de l’art flamenc així també com en d’altres disciplines artístiques com la interpretació i el mon audiovisual, fent unions entre elles i aportant així la seva mirada personal com a creadora.
Entre els seus projectes més interessants hi trobem la companyia de flamenc experimental LaboratoriA, de la qual n’és ballarina, coreògrafa i codirectora, la direcció del muntatge coreogràfic de “El mal querer” de la Rosalia junt a Charm la Donna i la participació en els Cicles “El Ojo Partido” i “Flamenca Barcelona” organitzats per la Filmoteca de Catalunya i el Dorado SFB amb la programació de Pedro G. Romero; a més de numeroses col.laboracions amb grups tant coneguts com Las Migas, Maria la Blanco o Entre Orillas.

 

Del Flamenco al Simfònic
Col·laboració entre L’Orquestra de Cambra del Moianès i el flamenc amb la bailaora Aina Núñez. Aquest espectacle és la fusió de dos mons aparentment llunyans com són una orquestra clàssica amb la dansa flamenca. L’Orquestra de Cambra del Moianès, seguint la batuta de Daniel Vallejo, interpretarà peces del mateix compositor inspirades amb la música flamenca, creant així un espai sonor perquè la bailaora Aina Núñez l’ompli de moviment. Per acabar el viatge simfònic, l’orquestra interpretarà un fragment de la 3a Simfonia de Beethoven, l’Heroica.