9 de juliol del 2022

Ex Abrupto és un festival experimental de creacions contemporànies multidisciplinàries. Els episodis que engendrem no són només una mostra de diverses peces sinó espais de trobada, coneixença, rebel·lió artística i connexió amb el territori. Treballem amb corrents creatius, entitats i col·lectius locals, i amb creadors contemporanis emergents i consolidats d’arreu. El festival s’organitza en espais no formals -públics i privats- amb l’objectiu de fusionar els artefactes culturals amb la materialitat de l’entorn.

Les línies generals que expliquen la programació del festival són les següents:

INSTAL·LACIONS ARTÍSTIQUES

Obres d’art de disciplines com fotografia, escultura, art digital, instal·lació… a les cases dels veïns del carrer Sant Sebastià i al pàrquing de Cal Grau.

ARTS ESCÈNIQUES

Performances a l’Auditori Sant Josep, Cal Calderó i al Parc Municipal.

ARTS SONORES

Propostes musicals i experimentals a l’Auditori Sant Josep, Cal Calderó i al Parc Municipal.

MERCAT D’AUTOEDICIÓ

Un mercat de projectes musicals i editorials autogestionats d’artistes que treballen al marge del sistema mercantilista de l’art.

Festival
Ex Abrupto 2022

9 de juliol del 2022 / Moià

El festival Ex Abrupto 2022 l’organitza l’Ajuntament de Moià amb la direcció artística del col·lectiu Ex Abrupto. Els veïns i veïnes del carrer Sant Sebastià – antic raval medieval – es transformaran en agents actius i cedeixen les seves cases a artistes i públic. Cases, casetes i palauets es converteixen en espais de creació i seran intervinguts amb instal·lacions artístiques i actuacions dissemblants. El Parc Municipal Francesc Viñas es convertirà en l’espai social del festival; hi haurà el mercat d’autoedició, un directe de Ràdio Moià, la mítica sessió de tattoos, actuacions musicals durant tot el dia i nit i el bar del festival.

Organitza:

Direcció Artística:

marca-exabrupto

Partner

Disseny i comunicació

marca-cdmon

Patrocinadors principals

Patrocinadors

Col·laboradors