Subscriu-te al newsletter

RUT NUN

INSTAL·LACIONS X2019

Llicenciada en Comunicació Audiovisual i especialitzada en edició i postproducció de vídeo en diversos formats i gèneres.
Ha treballat com a realitzadora i editora de vídeos publicitaris, educatius i corporatius per televisió, productores i en projectes independents.
Actualment combina la docència en l’àmbit audiovisual amb la col·laboració freelance en diversos projectes de caire documental i artístic tant en fotografia com en vídeo.

En el Festival Ex Abrupto, la Rut ens presenta Compàs Mecànic.
Mans femenines que es mouen al ritme que marca el so d’un teler mecànic. La imatge es fon a negre mentre es senten veus de dones conversant.
El projecte Compàs Mecànic vol posar en valor la importància de les dones a les fàbriques, així com el que va significar per elles aquest espai.
En la indústria tèxtil la presència de les dones va ser especialment rellevant, desenvolupant tasques mecàniques però també tasques molt especialitzades. La fàbrica va esdevenir per a elles un nou espai de relació i desenvolupament personal. En aquest nou ambient compartien no només aspectes relacionats amb la seva feina, sinó també temes personals i culturals facilitant i ampliant així les seves oportunitats i rols socials. 

rutnun.com