Subscriu-te al newsletter

RUBEN TORRAS LLORCA

INSTAL·LACIONS X2019

Ruben Torras Llorca, 1978. Sant Vicenç de Montalt. Viu i treballa a Barcelona.
Llicenciat de Belles Arts i Màster Oficial en “Realismes i Entorns” per la UB.
Artista multidisciplinari on els pilars bàsics de les seves creacions s’articulen entorn a les relacions entre la imatge digital i la pintura.
Actualment treballa en el camp de la recerca pictòrica, el fotomuntatge i la interactivitat.

Les principals exposicions individuals que ha realitzat han sigut a la Galeria My Name’s Lolita Art de Madrid, Galeria Pep Llabrés Art Contemporani de Mallorca, Galeria Víctor Lope Arte Contemporáneo de Barcelona, Galeria Atelier de Barcelona, Galerie DOK de Suïssa i Galerie Ganache de Bèlgica.

Ha participat en fires d’art i col·lectives com Art Madrid, Incubarte, Ikas_Art, Konvent.0, For Real Art Fair, Arte Santander i MAC Mercat Audiovisual de Catalunya.

“Modular IX” “Modular x” són les dues peces de la sèrie “Modulars” que podrem veure al Festival Exabrupto.
Aquestes obres fan referència a les múltiples realitats, descontextualitzant aspectes concrets de la modernitat com la tecnologia, la imatge digital o la geometria arquitectònica; fusionant iconografia amb espais sintètics que ens apropen al disseny industrial. És una experiència vital d’aproximació a les noves mirades de les realitats que ens envolta a través del medi pictòric, on les fronteres entre els espais públics, naturals o artificials es fusionen per simbolitzar les noves realitats que modulen el mosaic de la identitat cultural.

rubentorras.com

instagram.com/rubentorras

facebook.com/ruben.torras