Subscriu-te al newsletter

PERTH DAIJING

INSTAL·LACIONS X2019

“Elusive duo” perth Daijing és l’alias del projecte anònim de dos artistes que es van conèixer al tour Vulnicura de Bjork. Amb motiu d’aconseguir llibertat més enllà dels seus personatges públics, van signar amb la discogràfica britànica i el col·lectiu d’art “perth” sota la condició de tenir total llibertat d’explorar el so sense límits creatius. Aquest projecte és la seva manera d’aixecar el dit del mig a una escena descuidada i afamada d’atenció, on l’ego dels artistes es prioritza davant l’exploració real del so.

“De Lama Lamina”, inspirada i basada en una versió de Matthew Barney, va ser el seu primer llançament a Perth, deixant clara la seva intenció de crear música més enllà d’un mer personatge de moda egocèntric.

Al Festival Ex Abrupto presenten CEASE TO EXIST.

Perth Daijing no existeix a la vida real. Perth Daijing ets tu. Perth Dajing som tu i jo alhora. Ells i nosaltres en forma cibernètica com hologrames i ones de so. Si escoltes “De Lama Lamina” o “Virgen Maria’s G.O.D.”, Perth Daijing existirà dins la teva ment. Si vens al festival Ex Abrupto, Perth Daijing serà durant 45 minuts part dels teus sentits, serà part del teu cos. Vius pel teu ego? Vius per expressar amor i unió obrint boques de prostitutes amb la teva polla? Decidiu actuar amb l’objectiu de beneficiar les vostres pròpies decisions? Perth Daijing pretén disparar-vos. Disparar a les vostres mans, ulls, conys, polles. Disparar al que sigui que us faci sentir que existiu com Perth Daijing no vol existir. Existeixes, per tant sigues el 13 de juliol a l’Ex Abrupto. I deixa d’existir.

Aquesta instal·lació es presenta en exclusiva a Espanya després de passar per  Berghain (Berlin), Le Rouge (Houston) ALL Club (Shanghai), Forrest limit (Tokyo), perth Rave I (Londres).

 

instagram.com/perthdaijing