Subscriu-te al newsletter

NÚRIA GARCIA

ACCIONS X2019

Als 5 anys, la Núria comença els seus estudis musicals al Conservatori Municipal de Badalona. Als 6 anys ja tocava el violí i continua els seus estudis fins a finaltizar el Grau Professional de música en l’especialitat de violí.
Posteriorment decideix començar un nou camí musical encarat a la improvisació i a l’estudi de diferents estils musicals realitzant el Grau Superior de Música al Taller de Músics de Barcelona en l’especialitat de jazz i música moderna. 

Presenta el seu primer treball en solitari anomenat Breathless, una proposta innovadora on la música creix a través de les noves tecnologies on sonen les quatre cordes del violí en un projecte de música electrònica. 

És en el Festival Ex Abrupto on la Núria Garcia ens presenta el seu primer treball en solitari: Breathless. Una proposta innovadora on la música creix a través de les noves tecnologies,  on les quatre cordes del violí es barregen en un projecte de música electrònica. Un còctel de violí elèctric amb efectes, sintetitzadors i bases electròniques llançades des de diferents controladors, creant loops i melodies per arrossegar-nos  a  un ambient sonor molt personal.

www.nuria.me

instagram.com/nuriagarcia.music

facebook.com/nuriagarcia.music 

twitter.com/nuriagarciaa_me