Subscriu-te al newsletter

Esther Polo

Exposició

Nascuda a Sant Hillari, ja de ben petita li encantava dibuixar i pintar. Quan per fi va poder decidir el que volia estudiar, va marxar a estudair a l’escola d’art de Vic. Es va especialitzar per l’escultura, la pintura i va endinsar-se en les tècniques de fosa, també es va interessar per la fotografia. Ha participat en diverses exposicions col.lectives com al Centre Europeu de Natura de Viladrau, Restaurant l’Alzina de Vic, Fundació la Caixa de Sant Hipòlit, Escola d’Art de Vic, entre d’altres. Algunes de les exposicions individuals són: Bar l’Aixeta de Súria, Parc del Castell de Montesquiu, Fira de l’Avet d’Espinelves, Can Rovira i Museu Guilleries de Sant Hilari, com altres restaurants del mateix poble.

Al 1998 va ser seleccionada a la Mostra d’Art Jove de la comarca de la Selva. Uns anys més tard va rebre un encàrrec per realitzar uns murals per a un restaurant de Vic. I a Sant Hilari rep un segon premi d’escultura en la Fira Fusta de 2006 i també col.labora en la realització d’un mural pictòric amb el pintor Josep Nogué.

___________________________________

PRESENTA

La Cadira és una peça que des del 2006, acompanya a l’Esther als seus viatges. L’ha fotografiat, n’ha fet dibuixos, gravats…

Juntes han arribat a un nou espai, a Moià, Cal Faroi.

Retornant a les velles parets de capes de pintura i arrugues que ofereix l’habitació on s’han instalat durant una setmana, l’artista ha experimentat amb textures de papers que deixen entreveure la seva estimada acompanyant.