Subscriu-te al newsletter

Conxeta Vivó

off Ex Abrupto

Valenciana d’oritge (com diu ella), viu i treballa a Berlín.  El seu treball es basa en la documentació fotogràfica tant històrica com personal amb la que juga per crear històries que  reflecteixen un aprenentatge, una memòria abstracta que juga amb l’espectador i la idea d’obra oberta.

Les seves últimes expos han estat al festival d’art 48 Stunden  Neukölln, On Egin Berlin, a la Spanish week en Pop Up Galerie  Berlin, Kosmettik Salon Babette, Berlin, a més d’un recorregut per la Galeria del Palau a València, passant per Artmadrid i altres punts de la geografia.

A l’Off Ex Abrupto hi podreu veure una sèrie de fotografies que documenten la història de l’automovilisme a Alemanya. Ens agrada com parla i com escriu, per tant, us deixem amb ella:

“M’agraden les històries. M’agrada escoltar-les i crear de noves. El meu treball naix d’una documentació fotogràfica, que va desde fotografíes que realitze amb la meua càmera analògica, com fotografíes que recopile de tendes i mercats de segona mà. El Projecte que presente esta basat en una serie de fotografíes que documenten la història del automovilisme a Alemania. A partir d’aquestes imatges, genere històries que cree a través del joc amb elles,muntatge, secuència, símbol, color. M’interessa narrar històries,que continguen una esència que done possibilitats obertes d’interpretar al espectador.”

www.conxetavivo.com