Subscriu-te al newsletter

ANNA RADCHENKO

AV/HALL X2019

L’Anna Radchenko és una directora i artista multidisciplinar guardonada a Moscou i resident a Londres. Les seves especialitats són els curtmetratges, els vídeos musicals, els anuncis publicitaris, els projectes editorials de tècnica mixta i les instal·lacions artístiques.

Graduada amb excel·lents qualificacions al màster de Fotografia de Moda del London College of Fashion, les pel·lícules de Radchenko han estat seleccionades per als principals festivals de moda i curtmetratges del món, com els de Londres, Berlín, Los Angeles i moltes ciutats més.

En relació a les imatges, Radchenko fa servir idees surrealistes per crear continguts òpticament sorprenents amb l’objectiu de causar una forta impressió i que resultin difícils d’oblidar.

 L’Anna està representada per Kode Media al Regne Unit. 

Kokosmos és la  peça experimental que es podrà veure al Festival Exabrupto, dins l’espai AV/HALL. És una peça purament visual, inspirada en l’espai i en la fascinació per allò desconegut. Una fantasia surrealista que pretén ampliar la nostra percepció de la realitat, deixant-nos entreveure l’existència d’un ésser superior i  la nostra connexió amb aquest ésser.

annaradchenko.com