Raúl Entter i Mónica Rikić

Raúl Berrueco és artista visual i director d’art. Ha treballat amb músics d’electrònica en aclamats espectacles audiovisuals, actuant en clubs i festivals com el Sónar, Primavera Sound, Mira Digital Arts, Dour Festival, Transmusicales Rennes, Amaze Berlin i Mapping festival Geneva.

Monica Rikic és una artista de nous mitjans i codificadora creativa. Centra la seva pràctica en el codi, l’electrònica i objectes no digitals per crear Treballs interactius generalment emmarcats com a jocs experimentals que van més enllà de l’joc en sí. Amb els seus projectes ha participat a Ars Electronica, FILE, Japan Media Arts Festival i Sónar, entre d’altres.

“Mai oblidarem és un videojoc que recull missatges en pancartes de protestes de víctimes d’abusos, en les visites del Papa a diferents punts de la planeta. En una de les pancartes podem llegir la demolidora sentència que es va agitar als carrers de Dublín a l’agost de 2018: ‘El Papa és el cap de la major xarxa de pederàstia de la història de la humanitat’. Mai oblidarem que l’Església Catòlica ha estat encobrint la pedofília des de temps remots, sigui com sigui, fins i tot utilitzant la seva influència com a Estat per evitar processos de conspiració criminal. Mai oblidarem que els criminals han de respondre davant la llei, això també inclou als caps d’Estat. Mai oblidarem a les víctimes, mai oblidarem el seu sofriment. Mai oblidarem que han de ser reparades i compensades amb justícia”.

entter.com