Pau Magrané

Pau Magrané (Reus, 1984) és artista i músic. Viu a Torredembarra. Llicenciat en Belles Arts a la Küns-thochschule de Berlín-Weissenssee i a la Universitat de Barcelona. Màster en Creació de Videojocs per l’IDEC – Universitat Pompeu Fabra.

Ha realitzat performances i exposicions a 25 anys de La Capella (Barcelona 2019), The Rubbery (1646 Gallery, Den Haag 2018), Propuesta para un archivo de vídeo (Centro de Arte Reina Sofia, 2018), Hybrid Matter (Centre d’Art Santa Mònica, Barcelona, 2017), The whole world was singing (Blue Project Foundation, Barcelona, 2016), MACBA és viu (Barcelona, 2016), Mercuri Splash (Fundació Miró, Barcelona, 2015), entre d’altres.

Ha col·laborat amb diferents artistes com Lucia C.Pino, David Bestué, Anna Moreno, Antoni Hervás, Ariadna Parreu, Sara Gonzalez de Ubieta o Roger Serret.

Portal Glom és un videojoc ‘site specific’ que genera dinàmiques de pintura digital  amb una estètica basada en els problemes tècnics. L’entorn es basa en reinterpretacions digitals 3D dels objectes que es troben usualment dins el portal -i marc expositiu de la peça- al Carrer Sant Sebastià 25 de Moià. 
L’obra possibilita la contemplació i/o la interacció del públic amb l’output audiovisual, mitjançant la manipulació d’un trackpad situat a l’exterior del portal.