Festival

Ex Abrupto

10 de juliol del 2021
Moià

Festival
Ex Abrupto

Ex Abrupto és un festival de creacions contemporànies multidisciplinàries. Els episodis que engendrem no són només una mostra de diverses peces sinó espais de trobada, coneixença, rebel·lió artística i connexió amb el territori. 

Treballem amb corrents creatius, entitats i col·lectius locals, amb creadors contemporanis emergents i consolidats. El festival s’organitza en espais no formals amb l’objectiu de fusionar els artefactes culturals amb la materialitat de l’entorn.

Les línies generals que divideixen la programació del festival són les següents:

ESPAI EXPOSITIU

Instal·lacions artístiques multidisciplinars d’artistes emergents i consolidats.

ACCIONS

Performance, poesia i fusió de projectes de so experimental amb col·lectius folklòrics locals.

ARTS SONORES

Propostes arriscades d’electrònica experimental, “noise” i industrial i propostes musicals variades.

MERCAT D’AUTOEDICIÓ

Mostra de projectes autogestionats d’artistes que treballen al marge del sistema mercantilista de l’art i el comerç.

Festival
Ex Abrupto 2021

10 de juliol del 2021 / Moià

El festival Ex Abrupto 2021 l’organitza l’Ajuntament de Moià amb la direcció artística del col·lectiu Ex Abrupto.

Els veïns i veïnes del carrer Sant Sebastià, -antic raval medieval-, es transformaran en agents actius i cediran les seves cases a artistes i públic. Cases, casetes i palauets es convertiran en espais de creació i seran intervinguts amb instal·lacions artístiques i actuacions dissemblants. 

L’antic taller de soldadura de la ferreteria Cal Grau, reconvertit en pàrquing, acollirà concerts i performances. El Parc Municipal Francesc Viñas es convertirà en l’espai social del festival; hi haurà el mercat d’autoedició, el bar del festival, la sessió de tattoos i djs durant tot el dia i nit.

Entrades

 L’entrada al festival és gratuïta (excepte pel concert de l’Albert Pla). Per complir amb les normes d’aforament cal reservar l’entrada tant per les performances com pels concerts. L’entrada a l’espai expositiu (carrer Sant Sebastià) i al mercat d’autoedició, Djs, tattoo i al bar (Parc Municipal, entrada Plaça Biblioteca) és lliure i sense prèvia reserva.