Subscriu-te al newsletter

Manifest

Som un col.lectiu de professionals del camp de l’art, del disseny, de l’educació i de la gestió cultural. Reivindiquem la descentralitació territorial i institucional de l’art contemporani, i per això, produim i impulsem propostes en aquest sentit.

Activem escenaris artístics nòmades i descentralitzats convidant a artistes, consolidats i sobretot emergents, a intervenir-hi. Donem visibilitat a qualsevol de les disciplines existents i per existir, i valorem sobretot les propostes contundents, rebels i fetes amb absoluta llibertat. Partim de la base que les propostes han de ser innovadores i posseir un esperit transformador. Treballem de forma interdisciplinar i indisciplinar desobeïnt la formalitat expositiva. Som nòmades. No tenim camp base per executar els nostres projectes; funcionem, per tant, de forma errant.

Plantegem els espais d’execució com a llocs de convivència entre artistes, creatius i públics; els episodis que engendrem no són només una mostra de diverses peces sinó espais de trobada, coneixença, rebelió artística i connexió amb el territori. Estem convençuts que treballar en obert i en escenaris no confortables ens multiplica les capacitats, i per això sumem amb altres col·lectius, entitats i persones per augmentar les prespectives de contemplació i redoblar el nostre potencial.